Pedig vannak olyan dolgok, amikről nem csak érdemes szót ejteni, de szinte kötelező! Ha tehát legközelebb megosztod az ágyad valakivel, bátran kérdezz rá az alábbi listából bármire- nyugi, nem lesz ciki!

 

Hogyan védekezzünk? 

 

A védekezést sosem szabad félvállról venni, hiszen nem csak egy nem kívánt terhességet előzhetsz meg, de egy rakás nemi betegségtől védheted meg magad, illetve partneredet. Mégis, a legtöbben fülig pirulva teszik fel ezt az igen fontos kérdést. Pedig nem kellene! Semmi kínos nincs abban, ha felelősségteljes vagy, és el akarod kerülni a kellemetlen következményeket. Ha partnered elutasító, esetleg azzal vádol, hogy megölöd a hangulatot, akkor a baj vele van, és nem veled. 

 

 

Mi esik jól? 

 

A szex akkor lesz igazán jó, ha mindkét fél örömét leli benne. Ám azt eltalálni, hogy mivel hozod igazán lázba a másikat, nem mindig egyszerű. Főleg akkor, ha először bújtok ágyba! Mi lenne, ha a kínos bénázás, egy elmaradt orgazmus vagy egy borzasztó hancúr helyett egyszerűen csak megkérdeznéd a másikat: mire is vágyik az ágyban? Ennek az egyszerű kérdésnek köszönhetően megkímélheted magad attól, hogy hosszú időn keresztül vakon próbálkozz. Ráadásul ha látod, hogy partnered élvezi, amit csinálsz, az téged is még jobban felpörgethet! 

 

Nem baj, ha megérintem magam? 

 

Szeretkezés közben még mindig tabunak számít, ha a felek saját magukat kezdik el kényeztetni. Bár valóban vannak, akiknek ez már túl soknak számít, másokat izgat a gondolat, de nem mindig mernek a tettek mezejére lépni. Ha te is közéjük tartozol, akkor miért fogod vissza magad? Lehetséges, hogy ezzel a másik legvadabb álmait váltod valóra! De persze arról sem feledkezzünk meg, hogy még nagyobb tűzijáték várhat rád. 

 

Mit szólnál, ha kipróbálnánk valami újat? 

 

Hosszú távú párkapcsolatok esetén gyakori probléma, hogy a szexre ugyanabban az időpontban, ugyanazon a helyszínen, ugyanabban a pózban kerül sor. Bár ez ideig-óráig működhet, előbb-utóbb unalmassá válhat. Ahhoz, hogy változatossá tegyétek a pásztorórákat, nem kell mindenféle különös trükkre gondolni. Néha elég, ha kipróbáltok egy új pózt, vagy a lakás más pontján estek egymásnak. Ha azon kapod magatokat, hogy ismét a jól bevált pózhoz akartok nyúlni az ágyban, akkor dobd be ezt a kérdést! 

 

Nem bánod, ha csatlakozik hozzánk a…?

 

A szexuális játékszerek izgalmas fűszerei lehetnek az etye-petyének. Mégis, sokak nem merik használni őket, hiszen mi van, ha a másik elutasító. Nos, ez egészen addig nem derül ki, amíg rá nem kérdezel! Előfordulhat, hogy a másik is lelkesen fogad egy huncut kiegészítőt, és teljesen új élményekre tehettek szert együtt. Ugye, hogy nem éri meg szemérmeskedni? 

 

 

Minden rendben?

 

Ha mindent bevetettél, de partnered látványosan nincs oda a kis trükkökért, akkor igazán rákérdezhetsz arra, hogy mi a helyzet. Lehetséges, hogy csak szeretné, ha máshogy csinálnátok, vagy időközben rájött, hogy mégsem tud teljesen ott lenni fejben. Bár az utóbbi esetén benne van a pakliban, hogy idő előtt vége a tornaórának, inkább történjen így, minthogy egy zavarba ejtő élménnyel gazdagodjatok. Ráadásul a jófejség mindig plusz pontot jelent! 

 

Ha tehát új szintre emelnéd az együttléteket, tedd fel bátran a fenti kérdéseket. Talán meglepődsz majd, hogy milyen válaszokat kapsz!