Gyakori kérdések

Mik azok a búvóhelyek?

A búvóhelyek olyan szálláshelyek, hotelek, panziók vagy lakások, amik a szobáikat nem napokra, hanem órákra adják ki. Természetesen van lehetőség 1 napra vagy 1 éjszakára is lefoglalni a búvóhelyeket, de ezekről az adott búvóhely adatlapján vagy telefonszámán tudsz tájékozódni.

 

Mi ez a honlap?

A Búvóhely Térkép egy olyan weboldal, ahol olyan szállások között tudsz keresni, akik a szobáikat pár órára is kiadják. 2014. 04. 24.-én indultunk és azért készítettük a weboldalt, hogy összegyűjtsük Magyarország búvóhelyeit és könnyen megtalálhatóak legyenek, ne kelljen órákat keresgélni. Mi csak a weboldalt biztosítjuk, a szállások maguk töltik fel az adatlapjukat, képeiket és leírásaikat. A foglalásról, bővebb információról az adott búvóhely adatlapján vagy telefonszámán érdeklődhetsz.

 

Hogyan foglalhatok?

A foglalás menete egyszerű. Ha kiválasztottad a keresőben azt a búvóhelyet ahol foglalni szeretnél, akkor hívd fel vagy írj emailt és foglald le a szállást. Ettől részletesebben az adott búvóhely adatlapján tájékozódhatsz.

 

Hogy regisztrálhatok az oldalra?

A látogatóknak nincs lehetőségük az oldalra regisztrálni. Ez azért van, hogy megkönnyítsük az oldalon való keresést és a látogatók anonimitását. Nem kell megadni semilyen adatot, nem küldünk felesleges hírlevelet, nem kell likeolni semmit. Az oldalra csak búvóhelyek regisztrálhatnak ide kattintva.

 

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

További kérdéseidet, észrevételeket, hibákat vagy ötleteket az oldallal kapcsolatban a Kapcsolat menüpont alatt vagy az info@buvohelyterkep.hu email címen teheted fel.